Gilmore Girls A year in Life - Spring

Varning för Spoilers!

Så kul att Jackson var tillbaka i detta avsnittet, dock får man lite känslan av ibland att skådespelarna hade väldigt lite tid för denna serien och bara dök uppe kort stund. Samtidigt som det största fokuset ska vara på Rory och Lorelai.

Paris var någ det bästa i avsnittet, jag är ju ganska van vid att se "Paris" i How to get away with murder, men nu inser jag hur bra skådespelare hon är för den ända likheten mellan dom två är utseendet. Annars är Paris Geller 100% unik.

Terapin var ett roligt inslag. Det är alltid kul att se Lorelai bråka med sin mamma och att det är omöjligt för Lorelai att vinna en argumentation. Dock förstår jag inte varför Lorelai ljög för Luke angående terapin och jag förstår inte hur han bara kunde lämna rummet i det läget. Känns inte som att dom två kommunicerar tillräcklig.

Något som jag inte heller förstår är Rorys och Logans relation. Jag ser något där, något som jag verkligen gillar, deras scen på soffan var perfekt, där såg man dom två så som dom var förr och det gillar jag. Samtidigt som man har en gnagande oro hela tiden att Jess kommer dyka upp från ingenstans och så tar allt med Logan slut. Fine han är förlovad, men jag bryr mig inte för jag tror samtidigt att han skulle välja Rory utan att tveka om han trodde att det var möjligt. Det skulle inte heller förvåna mig om Rorys one night stand var typ Jess, det skulle var så typiskt. Jag hade också för mig att Jess skulle vara med i 3 utav 4 avsnitt.

Ja vi får se vad som händer dock är det lite sorgligt att jag redan sett hälften av avsnitten som jag väntat på i ett år....

#gilmoregirls #gilmoregirlsayearinlife #ayearin life #spring #netflix #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer