Game of Thrones Säsong 8 Avsnitt 5 – The Bells

Slutet närmar sig, kriget rasar och allt har vänts upp och ner! För hur beskriver man ett avsnitt som detta? Hur förklarar man sina känslor för ett avsnitt där i stort sätt allt hände både saker som man var beredd på och saker som kastar om en helt och hållet.

Att Cercei inte skulle överleva kände jag faktiskt var ganska troligt. Anledningen till att dom lyckades döda en drake var för att dom inte var beredda på att bli attackerade det har Dany till sin fördel, hon är stark driven och innan har jag kunnat säga god, men hon drivs också av måstet av att sitta på tronen och det tror jag inte är en bra match. Jag har väl aldrig tillhört hennes största fans och alltid velat ha en Stark på tronen och ja jag ser Jon Snow som en Stark och kommer alltid att göra det. Dock har jag alltid trott att hon var god, att hon kämpat för dom oskyldiga och utsatta i världen. Det hon gjorde i detta avsnittet var oförlåtligt jag förstår att Varys hoppades att han hade fel om henne men tyvärr hade han rätt, jag hoppas också att han har rätt ang Jon Snow, för jag har väldigt svårt att tro att han kommer bli galen och börja döda oskyldiga med tanke på hur han konstant försöka rädda och stoppa soldaterna i staden.

Jag vet inte heller hur många gånger i detta avsnittet som jag faktiskt trodde att Arya faktiskt dog. Är dock väldigt glad över att hon överlevde, hon behövde faktiskt inte vara den som dödade Cercei om det hade varit på bekostnad av hennes liv. Tyrion har nu också ett viktigt val att göra, nämilgen vilken Tygerion som han ska stötta och vem av dom som han tror kommer bli den bästa regenten! Helt ärligt så förstår jag inte hur dom ska få ihop detta på så kort om tid. Det är ett avsnitt kvar och allt står i brand och är kaos. Herregud det är bara ett avsnitt kvar av serien!

#gameofthrones #got #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer