Fullt på mitt seriechema!

Än så länge har jag lyckats hålla mig up to date denna veckan, det har dock inte varit så svårt och nu mot slutet av veckan kan det faktiskt bli riktigt svårt. Åh jag har verkligen för mycket serier att följa just nu och jag vet inte vilken jag ska välja bort! Är ju så glad över att jag är ikapp i det mesta. Dock kommer TVD snart att vara över och Black Sails har inte så många avsnitt kvar heller. Men då kommer ju garanterat en ny serie börja som tar deras plats på serieschemat….

Reign 4x2. A Gain of deception

Jag gillar att Mary är så stark och står på sig, samtidigt som jag tycker att det är viktigt att lyssna på andra och det gör hon inte. Hennes bror har styrt landet i många år och de två tillsammans hade säkert blivit ett bra team istället så stöter hon bort honom hela tiden.

Ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig inte längre om vad som händer i Frankrike. Allt för många viktiga karaktärer har försvunnit därifrån och den delen av storyn som intresserar mig är den mellan Elizabeth och Mary och vem som kommer vinna kampen som drottning av Skottland och England!

Black Sails 4x4.

Black Sails imponerar inte längre och dessutom så dör folk till höger och vänster och är ju självklart att man inte uppskattar det när man följt en serie under en lång tid och vill att det ska gå bra för dem. Men nu är de inne på sin sista säsong och vill väl att serien ska vara brutal och verklighets trogen eller något sånt. Själv bryr jag mig inte så mycket om det, jag gillar lyckliga slut!

Dock så gör det att man inte vet vad som kommer att hända och det är självklart spännande!

Jane the Virgin 3x12. Chapter Fifty-Six

Jag tyckte att det var intressant att få veta mer av vad som hände under åren som gott. Jag gillar nämligen Michels gamla kollega och hade gärna velat veta mer om det som händer där. Dessutom kan det bli riktigt intressant att se vad Rafael har hittat på nu. Han har hittat på något dumt efter han kom ut från fängelset.

Jane har fått sin bokdeal, jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för henne, det förtjänar hon verkligen!

Shadowhunters 2x8. Love is a Devil

Äntligen fck man se Max, jag hade trott att dom skulle hoppa över att ha med honom i serien. Något som också förvånade mig var jag jag verkligen gillade Rafael och Izzy tillsammans. De två hade verkligen kemi och hade jag gått efter vad jag gillar i böckerna så är det inte något som jag hade stöttat alls men skit samma. Jag shippar knappt Jace och Claire i serien heller och det gjorde jag verkligen i böckerna även efter att man fick reda på syskon grejen. Så jag tror att ju mer serien bryter sig loss från böckerna och låter karaktärerna hitta sin grej kommer serien att bli mycket bättre…

#reign #janethevirgin #blacksails #shadowhunters #netflix #themortalinstruments #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer