Förklädd Förövare - Anne Herries

Det som jag älskar med att ha en tjänst som BookBeat till hands är att man har ett så stort bibliotek av böcker i sin mobil. Så jag fick för mig att testa att bara bläddra runt och ta en helt random bok. Man kan säga att jag skapade mig en egen typ av slumpfuktion. Så gör jag nämligen ofta på Netflix och ibland blir det riktigt bra, men ibland blir det också ganska dåligt.

Om man då kombinerar en ganska ointressant och förutsägbar bok med väldigt lite tid så kan ni tänka er att det tog ganska lång tid att komma igenom boken.

Detta var en historisk kärlekshistoria och med tanke på att jag älskar Outlander så hade det kunnat blir en hit. Dock kan jag tänka mig att detta hade varit en perfekt bok om man var i rätt sinnesstämning för det. Nu var jag inte det och jag tyckte att det blev svårt att komma in i storyn.

Men den handlade om två ladys om blev kidnappade och hur en av dem flydde och levde i fara.

Det är helt enkelt inte en bok som jag hel hjärtat kan rekommendera.

Det jag kan rekommendera är BookBeat som jag har ett samarbete med och det ger er möjligheten till att testa på BookBeat gratis i en månad. Om ni testar att göra samma ”slumpval” av bok får ni gärna skriva och säga vad ni fick för bok!

#bookbeat #boktips #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer