Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Filmrecension – Honey 2

Jag brukar komma in i perioder då jag plöjer dansfilmer på löpande band och det känns som att jag kan vara på väg in i en sådan nu. Jag har även sett konståkningsserien Spinning out som jag tycker kan gå in i samma kategori. Dock kan jag faktiskt tycka att Honey 2 kan vara en av de sämre filmerna som jag sett. Som vanligt när det kommer till denna typ av filmer så är jag inte jätte kräsen på storyn och själva storyn har jag faktiskt inte några problem med. Men jag tycker att skådespelarna som jag sett i annat och vet är bra överspelade hela tiden och det störde mig. Sen var dom jätteduktiga dansare det säger jag inte något om, men ibland kan man bli fängslad i en vacker dans och det blev jag inte här, men det är nog en smaksak.

Filmen handlar om en ung tjej som hamnat i fel umgängesgrupp efter att hon blev satt i fosterfamilj och hamnade i ungdomsfängelse. När hon kommer ut försöker hon bryta gamla vanor men det är svårare än vad man kan tro.

Vill man ha något lättsamt att ha på i bakgrunden är detta ett alternativ, men det är inte en film man ska se på om man söker något med kvalitet.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 54 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen