Filmrecension – He’s all that

Jag älskade She´s all that när jag var liten, hade den på VHS och såg på den titt som tätt så när jag såg på Netflix att det kommit en re-make så tog det inte lång tid innan jag unnade mig en filmkväll.

Helt ärligt talat så kanske jag hade lite för höga förväntningar på filmen, jag tycker också att filmen kändes ganska ihop tryckt och att den hade mått bra av att vara 20-30 min längre, för ibland kändes det som att dom hoppade 10 steg i storyn utan att den hade byggts upp. Nu vill jag inte alls låta för negativ för allt med filmen för den hade sin charm och jag älskar att hon som hade huvudrollen i originalfilmen var med på ett hörn även här.

I He’s all that är det ombytta roller och en populär tjej ingår i ett vad med sina vänner som går ut på att hon ska styla om en av outsiderkillarna och få honom så pass populär att han skulle kunna vinna prom-king. Så vi får följa deras resa där hon sakta men säkert stylar om honom.

Filmen är inte något mästerverk och det är det nog inte heller någon som förväntar sig, men som en mysig film en höstkväll passar den bra.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer