Farväl Skam! :(

Hur börjar man med detta inlägget?! Jag är tom och nöjd, i alla fall nästan med en extrem suktan efter mer! Varför slutar det nu, när det finns potensial för så himla mycket mer!

Varför sluta nu när varje säsong är som en egen serie fast med karatärer som man redan älskar. Jag vill veta mer om Vilde, Chris, Penetrator Chris, Even och William. Jag vill nog ha en säsong med Yosef också så jag förstår inte varför det skulle ta slut! När kommer Skam the Movie. Det känndes som att det sista avsnittet var lite som en film när vi fick följa alla dessa karktärer som inte fått en egen säsong än och förstå dom mer.

Jag vill veta varför Penetrator Chris säger till Eva att han vill ha ett förhållande och samma dag står och hånglar med en annan tjej mitt framför henne, varför är han en fuckboy. Det var ju William också en gång i tiden. Varför skulle han anstränga sig så mycket som han faktiskt gjorde om det inte var på riktigt?!

Jag vill veta varför William är som han är, hur hans pappa är och hur det är och leva med den pressen som han har.

Jag vill lära känna Even mer, hur det är för honom att leva med sin bipoläritet och varför han inte förstår att han är det bästa som hänt Isak.

Jag vill lära känna den riktiga Vilde, inte bara den som alltid ler och är perfekt, utan den Vilde som inte vet hur hon ska få vardagen att gå ihop.

Jag vill veta varför Chris spelar små krokad och efter när hon egentligen är uppmärksam och omtänksam.

Jag vill lära känna Yosef, killen som valt att inte vara musilm fast ändå är det på så många sätt. Killen som blev kär i sin bästa kompis lilla syster och hur han tänkte då.

Detta är faktiskt bara den kortfattade varianten för annars hade jag fått sitta här hela dagen. Men jag inser också att det finns en poblematik mer mer säsonger, för det gör att det kommer mer karaktärer som man bli nyfiken på, men jag tycker i alla fall att vi borde ha fått en säsong med varje karaktär i tjejgänget.

Det jag är glad över är ändå hur serien slutade med talet och vänskapen, betoningen på att det är viktigt att vara öppna som personer för att förstå andra människor och kulturer!

Att William och Noora är lyckliga tillsammans, att Eskil är så fantastik som han är och nu kom jag på att jag vill veta mer om både han och Linn. Jag är glad över att Vilde och Chris pratade och att Chris vet att Vilde har Magnus som hon kan prata med. Men jag vill också veta mer!!!

Så för att sammanfatta det hela så är Skam över allt för tidigt. Jag vet att många säger att serien inte kan hålla på för evigt, men som jag sagt tidigare så ser jag att Skam har potenial att hålla på längre än de flesta serier. Det är på grund av två anledningar. Den första är att det är en jordnära serie som tar upp riktiga problem och saker som man går igenom i livet. Det andra är det som jag nämmde tidigare och det är att varje säsong känns lite som en ny serie med ny huvudperson och handling, det ända är att du känner till karaktärerna i bakgrunder och ju mer du sett ju mer gillar du dom. Och vill se mer från dom även om det är ur en annans perspektiv.

#skam #skamsäsong4 #noorawilliam #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer