Fantastic Beast and where to find them

Denna filmen var UNDERBAR, har nu gått mer än en vecka sedan jag såg den, har varit lite seg med att skriva inlägget om den. Men också för att jag inte riktigt har kunnat samla mig! Jag älskar Harry Potter och hela värden som JK Rowling har skapat. Samtidigt som jag inser att just Harry Potter kan bli uttjatat och förstört om man fortsätter med honom i all oändlighet. Därför är jag så extremt glad över att hon har valt att vidareutveckla en story från samma värld som har så mycket att berätta, men som inte har med Harry och hans vänner att göra. Egentligen finns det oändliga möjligheter nu och det gör mig så glad!

Filmen utspelar sig i New York långt innan Harrys tid och huvudpersonen heter Newt som är författare till en lärobok på Hogwarts. Jag har själv boken här hemma i hyllan, men inte hunnit läsa den än. Newt älskar magiska djur och reser till New York för att få tag på ett till. Under denna tiden håller trollkarlarna på att bli avslöjade för att det händer mycket konstigt och reglerna är extremt hårda. Så råkar Newts djur att rymma och det blir kaos i staden.

Filmen är fantastiskt gjord och dom flesta i biosalongen var i min ålder, alltså vi som har växt upp med Harry Potter och är vuxna idag. Har hört många säga att det är en barnfilm och det håller jag inte med om. Den har ganska mörka stunder samtidigt som den är fylld av humor och glädje och massa underbar magi. Så för alla ni som älskar J.K Rowlings magiska värld så är denna filmen ett måste och ni andra borde ge den en chans!

#fantasticbeast #fantasticbeastandwheretofindthem #fantastiskavidunder #film #filmtips #filmer #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 147 visningar

Gillar

Kommentarer