Familjen Mikealson förgyller min vardag!

Jag är så glad över att jag hunnit se dessa serier i veckan. Jag förstår verkligen inte vart all tid tar vägen och i morgon är det hockey som gäller så då blir det inte mycket serier för mig då. Men helgen då ska jag försöka plöja lite serier igen!

The Originals 4x3. Haunter of Ruins

Jag älskar att man fick se Klaus tillsammans med hans dotter. Dom var så söta tillsammans och hur fint var det inte att hon kom till honom mot slutet av avsnittet när hon kände sig rädd och trodde att något var fel.

Det går ju inte heller att komma ifrån att det är något konstigt som är på gång i new orleans. Känns dock väldigt bra att Marcel är helt på att Hope ska hållas säker. Jag hoppas också att detta kan vara sättet för familjen Mikealson att få komma tillbaka till New Orleans.

Jag är dock lite orolig över Kol och Rebeckah fick för sig att sticka, jag vill ju ha kvar dem!

Reign 4x7. Haning Swords

Att Mary börjar tvivla på sin fästman känns ju inte något annat än rimligt egentligen. Samtidigt som jag vill att hon ska få vara lycklig och jag förstår att hon vill vara lika lycklig och kär som hon var med Francis och med tanke på hur mycket denna serien redan har gått ifrån verkligheten kan de väl ändå låta henne bli lycklig.

Charles är tillbaka och jag älskar med hur mycket problem han ställer till med, som när kom på att han var protestant så höll jag på att skratta ihjäl mig. Framför allt när man såg alla andras miner…

Switched at Birth 5x8. Left in Charge

Altså jag orkar inte att Regina beter sig som en tonåring, så löjligt. Bra att hennes typ 20 år yngre pojkvän sa ifrån!

Jag vet att jag många gånger har klagat på Daphene och tycker att hon är löjlig, men jag tycker att det var bra att hon sa ifrån angående steroiderna. Det är inte en del av sport och håller man på med det ska man åka ut, så enkelt är det, så plus poäng till henne!

Jag gillar också att Bay fick det lite kämpigt och att hennes föräldrar vägrade att ge henne pengar utan att hon fick fixa det själv, sånt är viktigt!

Once upon a time 6x15. A Wondrous Place

Jag råkade vara lite för trött när jag såg detta avsnittet och gjorde den klassiska blunda utan att öppna ögonen och halv lyssnade till vissa delar av avsnittet. Dock tror jag att jag inte missade något viktigt.

Min favorit del var nog helt klart en full Snow White som kastade knivar, det var verkligen en udda syn!

Aladdin och Jasmine hittade äntligen Agraba och Ariel var men i detta avsnittet. Jag önskar verkligen att hon var med mer! Hon hade också en bra lösning på hur Hook skulle kunna kontakta Emma, även om det kanske var lite i senaste laget för att hon verkligen skulle kunna göra något åt det.

#reign #switchedatbirth #theoriginals #onceuponatime #tv #tvserier #seriebloggen

Gillar