Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Familjen Bridgerton – Säsong 1

Jag tror inte någon har missat hypen kring serien Familjen Bridgerton. Jag bestämde mig väldigt fort att jag skulle se den

Nr. 1 Har Shonda Rimes gjort en serie så ser jag på den!

Nr. 2 Jag älskar kostym draman så bara där så blir det en självklarhet.

Nu hade jag kanske förväntat mig en Downton Abbey liknande serien och det var inte alls vad man fick, men jag tyckte fortfarande att den var bra.

Det fanns många intressanta karaktärer, jag fick också en väldigt stark gossip girl kännsla av den. Som också Julie Andrews var rösten till vilken gav en stor feel good känsla till serien. Lady Whistledown är en anonym person skriver en ”skvallertidning” om societeten. Det som jag gillade var att man faktiskt fick reda på vem Lady Whisteldown var och att jag gissade rätt relativt tidigt i serien.

Serien hade också en hel del intressanta kärlekspar och jag hoppas verkligen på mer säsonger för jag vill veta hur det kommer att gå för alla. Denna säsong fokuserade väldigt mycket på Simon och Daphne. Men jag tycker också att Daphnes syskon är väldigt intressanta och Penelope så det är några jag vill se mer av. Men har också en plan att läsa böckerna. Tror och hoppas på en till säsong men vågar inte ta ut någon seger i förskott!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Åh är den bra??❤️

nouw.com/johnssons
SofiaMattsson
SofiaMattsson,

Ja, jag gillade den verkligen! Men jag gillar Shonda Rimes serier och kostymdraman så denna passa mig perfekt! 😊

nouw.com/sofiamattsson

Instagram @seriebloggen