Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Euphoria – Säsong 1

Jag fick upp ögonen för Euphoria efter att jag såg Emmygalan. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig när jag satte på den men det jag fick var absolut inte vad jag hade förväntat mig!

Med det sagt måste jag säga att jag också blev väldigt förtjust i många av karaktärerna och deras problem. Även om det för mig var en väldigt brutal värld som dessa unga människor lever i och en värld som jag tack och lov inte har stött på. Det var mycket droganvändning, våld, misshandel och sex. Men också mycket psykisk ohälsa och många unga som mår dåligt.

Jag tror dock att detta är en serie som kan bli ännu bättre om vi kommer in i säsong 2 då man nu har lärt känna karaktärerna och vill veta hur det går för dom och kanske kan fokusera mer på storys än att förstå karaktärerna…

Rue var verkligen en intressant karaktär som inte var så lätt att tycka om till en början, som en huvudkaraktär brukar vara i serier. Jag tyckte faktiskt att hon var självisk som inte tänkte på konsekvenserna av sitt beteende och faktiskt bara var ute efter droger. Men ju mer man lärde känna henne och förstår hur hon fungerade ju mer började jag gilla henne. Hennes droganvändning var för att självmedicinera bort hennes ångest och konstiga tankar som spökar hos henne.

Jules var lätt att gilla från starten, man förstod att hon inte har det så lätt, men att hon är smart och snäll, fast utan att låta någon trycka ner henne.

Cassie tyckte jag bara så synd om, hon var vacker och det visste hon. Men det här bevisade också att utseende inte ger en självförtroende eller självkänsla och hon var bara så märkbart att hon osäker hela tiden.

Sen har vi en karaktär som omöjlig att tycka om, men som man samtidigt blir väldigt nyfiken på och det är Nate. Man vill ju förstå varför han är som han är! Det är inte svårt att räkna ut att han mår dåligt, men man vill veta varför.

Det finns så många olika karaktärer som är så intressanta som jag också vill veta mer om så som Kat, Fezco, och den lilla gangster killen så jag ser verkligen fram emot säsong 2!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer