Ensamma Hemma Säsong 5

Ibland kommer det säsonger i en serie där det händer väldigt mycket, nu brukar det hända väldigt mycket i alla Ensamma hemma säsonger, men denna var nog extrem.

Charlie och Daphine blir föräldrar, bor ihop och allt är bra, sen sticker hon, han blir tillsammans med Kirstin och nu är han tillbaka.

Claudia växte upp mycket i förra säsongen men ännu mer i denna, hon åker iväg till ett internat men trivs inte och vill åka hem. Problemet är det alla är så upptagna förutom Griffin.

Bailey och Sarah går det bra för han tjänar bra med pengar och fixar en fin lägenhet för dem, allt går i stort sätt bra fram till dess att han inser att Charlie inte har den tiden för Owen som han behöver för att klara skolan och bråken börjar Owen flyttar in till dem innan dem bestämmer sig för att flytta in i huset. Man märker samtidigt att Sarah inte är helt nöjd och tackar sedan nej till Baileys frieri, vilket kom lite olägligt, men jag samtidigt trodde att hon ville

Julia skaffar en ny pojkvän, men väljer en manipulativ typ som slår henne och hon gick från att vara en stark karaktär som står upp för sig själv till det raka motsatsen, jag förstår att man bryts ner som person om man blir slagen, men jag blev irriterad.

Sen har vi Charlie som jag har stört mig på under en hel säsong, han är en besservisser som inte lyssnar på någon. Om Griffin tar upp att han tror att Julia bli slagen så säger han att han är avundsjuk. Han tar hand om Claudia när hon är ledsen och vill hem, han lägger sig i saker som han inte har med att göra. Fast han själv inte har tid att prata med henne. Bailey pratar med Owens lärare och får reda på att Owen har svårt i skolan och vill hjälpa honom. Då överreagerar han bara. Sjukt irriterande!

#ensammahemma #partyoffive #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer