Avsnittsammanfattning

Full fart på sommaren vilket gör att tiden till serier inte riktigt finns, men nu har jag i alla fall hunnit få ihop några avsnitt så att jag fått ihop till ett inlägg. Sen får vi se hur det ser ut under resten av sommaren för jag lärt ha väldigt mycket jobb framför mig.


Riverdale – Säsong 6 Avsnitt 18

Att jag inte förstår vad det är jag ser på börjar bli ett återkommande tema. Men jag hänger inte med i vad som händer! Allt gick från att vara frid och fröjd till att Jughead och Archie + ett gäng personer om jag knappt vet vilka dom är ramlar ihop och dör? Jag gillar dock tanken på att Sabrina ska komma tillbaka, henne gillade jag verkligen även efter att jag tröttande på hennes serie. Så vi får väl hoppas att hon kan få tillbaka hela gänget i nästa avsnitt…

Roswell New Mexico – Säsong 4 Avsnitt 2

Jag gillar att det är två nya aliens i stan, älskar också att dom kallar sig för Bonnie och Clyde. Dock är dom lite skrämmande med tanke på vilka övernaturliga krafter som dom faktiskt besitter. Jag kan nu också konstatera att jag inte är ett fan av Isobels flickvän. Tycker att hon är lite för mycket och hon lyssnar inte på dom runt henne. Blev också mer än orolig för Alex men jag hoppas att stenen han fick av Michel kanske gör att han blir lättare att hitta även om han sög ner under jorden….

Riverdale - Säsong 6 Avsnitt 19

Kul med ett avsnitt då Sabrina Spellman var på besök och dom lyckades ju ganska fort med att få tillbaka alla som dog. Jag var dock inte super förtjust i twisten att både Betty och Veronica kan vara end game med Archie. Sen har vi hela grejen med att Cheryl lyckades få tillbaka både Polly och Jason från det döda och jag antar att det kommer att ha konsekvenser.


Roswell New Mexico - Säsong 4 Avsnitt 3

Jag hoppas verkligen att Isobel och Kyle är end game. Jag gillar hur deras vänskap har byggts upp den senaste tiden och sen är det ju så att Kyle är dökär i henne och han vet hon hennes hemligheter så hon hade inte behövt att ljuga. Jag ger det några avsnitt. Jag tror faktiskt också att Michael hade rätt i detta avsnittet och jag gillar inte att Max inte ens kunde lyssna på honom. Så jag antar att det kan bli lite bråk mellan dom två nu…


Superman & Lois - Säsong 2 Avsnitt 14

I sista sekund så lyckades Superman få tillbaka sina krafter och rädda värden, typ precis så som jag trodde att det skulle ske. Så självklart förlät Lana honom för att ha ljugit för henne under hela deras liv och Sarah och Jordan verkar vara på godväg att bli tillsammans igen. Så allt verkar vara på banan, så det sa bli intressant att se vad nästa säsong kommer att handla om.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar