Avsnittsammanfattning

Grey’s Anatomy – Säsong 18 Avsnitt 20

Helt galet att det här var Grey’s Anatomys 400 avsnitt! Jag älskade alla falshbacks och musiken och hur dom hade gjort det hela, med allt ifrån hur Meredith hör sin mamma och Derek. Jag älskade att April och Avery var tillbaka och var lyckliga, det är en så viktig del i serien även om dom inte är med så mycket. Dom lämnade oss också med lite jobbiga scener med Owen och Teddy som flyr, jag hoppas att dom kommer tillbaka. Men skulle inte förvåna mig om dom lämnar serien. Samtidigt som sjukhuset förlorade sin rätt att träna läkare vilket är sjukhuset identitet och många härliga karaktärer som jag inte vill bli av med!

Superman & Lois – Säsong 2 Avsnitt 13

Jag förstår inte hur Jordan fungerar, han är så uppe i sig själv att han inte kan respektera andra. Det var ju självklart att Lana skulle säga åt honom att hålla sig borta, han måste ge henne tid att acceptera det hon fått veta. Sen är ju också den stora frågan nu om Clark har blivit av med sina krafter. Det låter dock konstigt för vad hade Superman & Lois vara utan superman, och jag blir sur om man tror att Jordan kan ersätta sin pappa. Det är han uppenbart inte redo för. Jag hoppas också att Lucy tar sitt förnuft tillfånga snart och börjar lita på sin familj.


Legacies – Säsong 4 Avsnitt 19

Ett avsnitt kvar nu och ett tag funderade jag på riktigt om det skulle finnas någon karaktär kvar till det sista avsnittet. Men det löste ju Landon galant genom att skicka tillbaka hela gänget och det var ju något som behövdes för att gänget ens skulle ha en chans att klara av kampen. Nu är jag också mer än taggad inför det sista avsnittet eftersom jag vet vilka skådespelare som ska dyka upp där och mitt TVD & TO hjärta älskar tanken på att se några av mina favoritkaraktärer på tv genom tiderna igen! Bra avsnitt som jag hoppas leder till ett bra avslut!


Legacies – Säsong 4 Avsnitt 20

Så var det dags att ta förväll av TVD världen, i alla fall för stunden för jag har hört att Julie Plec har en ny serie på G i samma värld. Kommer så klart inte kunna låta bli att se den, men känner mig samtidigt ganska färdig… Klaus kom tillbaka vilket var magiskt Caroline är ny rektor vilket också var mer än magiskt. Stora delar av gänget kom tillbaka till liv i förra avsnittet och jag som aldrig varit ett stort fan av Hope och Landon var okej med deras slut också så jag tycker att dom knöt ihop säcken bra och det som jag egentligen saknade var nog att Josie kom tillbaka. Men jag fick Klaus och Caroline i samma avsnitt, vilket är mer än vad jag vågat hoppas på så jag är nöjd. Det var ett bra avslut på serien.

Superman & Lois – Säsong 2 Avsnitt 14

Det är så mycket domedagskänsla över serien just nu. Samtidigt är det så att om dom inte stoppar Alli och gänget kommer det inte finnas något kvar att göra en serie om och eftersom säsong 3 är bekräftad är jag faktiskt inte så orolig för det. Så just nu ”åker” jag bara med och väntar på att allt ska lösa sig. Tror säkert att Clark snart få tillbaka sina krafter och allt löser sig 😊

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar