Avsnittsammanfattning

Jag har det senaste haft lite tekniska problem med bloggen och mina förinställda inlägg publiceras inte vilket inte är så kul när men lägger ner en massa tid på det. Så inläggen publiceras inte helt som jag tänkt, men jag hoppas att det löser sig snart.

Grey’s Anatomy – Säsong 18 Avsnitt 19

Att Owen skulle få problem har ju blivit ganska uppenbart sen man fick reda på vad han gjort. Frågan är bra om han kommer bli av med jobbet eller om Bailey kommer kunna lösa det på något sätt. Sen har vi den stora olyckan som faktiskt kanske är ett större problem med tanke på att dom har operationer på gång men inte något blod att ge. Så mycket drama där kan man ju säga. Även om det hände mycket i avsnittet kändes det också som att det egentligen byggde upp för vad som ska hända härnäst egentligen. Men det roligaste i avsnittet måste ändå varit Jo älskade henne!

Legacies – Säsong 4 Avsnitt 18

Nu lider verkligen Legacies mot sitt slut och jag undrar om dom fick tid att ge serien ett avslut efter att den blev nedlagd, jag hoppas ändå verkligen det, för den förtjänar det efter alla år, framför allt efter alla år som man har spenderat i den här världen. Jag har inte sett den på ett tag, men jag blev faktiskt lite förvånad över att Kaleb offrades, men med tanke på oddsen som dom har mot gudarna kanske man inte ska vara så förvånad. Langdon tog också ett nytt jobb, förstod inte varför han gick med på det, men vem vet kanske hans företrädare kan komma upp och hjälpa gänget.

Roswell New Mexico – Säsong 4 Avsnitt 1

Som jag älskar denna serien, sörjer redan att jag påbörjat den sista säsongen, men ska verkligen försöka att njuta till MAX! Den kom också igång med full fart, det verkar som att det finns några mer aliens i roswell frågan är bara vad dom vill. Jag älskar också att både Max och Liz samt Michael och Alex är lyckliga i alla fall på sina egna sätt, det bådar gott för fortsättningen.

Superman & Lois – Säsong 2 Avsnitt 12

Att Lana helt blint skulle acceptera att hon inte vetat om att Clark är Superman under alla dessa år hade varit naivt. Jag är helt övertygad om att hon kommer att acceptera det ändå inom kort. Ungdomarnas story tycker jag bara blir löjligare och löjligare och den intresserar mig inte alls längre. Dock tycker jag om att Clark ändå försöker bli vän med sin bror. Kommer säkert gå åt skogen men man kan ju hoppas!


Riverdale – Säsong 6 Avsnitt 17

Överraskande intressant avsnitt, jag gillade hur de hade mycket fokus på Betty hon är den mest intressanta karaktären i serien just nu. Dock gillar jag inte hur dom försöker splittra på henne och Archie dom två är enda anledning att se serien. Förstår inte vad Cheryls roll i serien är just nu och vad hennes magi ska spela för roll, men det kan bli bra. Jag gillar också att gänget lyckades sätta lite käppar i hjulet för Percivil, nu hoppas jag bara att Jughead blir bra snart! Men den stora frågan är ju vem Betty sköt i slutet.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar