Avsnittsammanfattning

Lite svårt att komma ihåg vad det är man har sett när det gått så lång tiden man såg avsnitten och skriver om det, men nu börjar sakta men säkert att komma kapp vilket känns väldigt skönt.

Chicago Fire – Säsong 10 Avsnitt 21

Ibland är nog Mouch Chicago Fires roligaste karaktär, jag älskade verkligen hur han och Ritter gjorde allt för att lista ut vem som hade haft söner soffan. Jag blev också så glad när Blake påbörjade sitt detektivarbete för att se vad som hänt med Emma på hennes tidigare arbetsplats. Jag hoppas bara att det räddar Violets rykte och jobb. Jag hoppas också att Brett kommer snart, den typen av drama Emma håller på med hör inte hemma i 51.

Riverdale – Säsong 6 Avsnitt 16

Så Veronica är giftig som tusan men kan tydligen rädda döende personer, önskar att jag kunde skriva att det var en intressant twist, men det tycker jag inte. Framför allt med tanke på att personen hon räddade inte är någon som jag saknat i serien. Archie verkar ha satt lite käppar i hjulet för Percivil, kanske inte så stora som man hoppats men ändå så att han får lite problem kan man hoppas. Jag tycker dock synd om Jughead, måste vara jobbigt att sitta och höra alla röster hela tiden…

Chicago PD – Säsong 9 Avsnitt 21

Jag både gillar och tycker att det är lite jobbigt att avsnitten har olika fokus med karaktärer, det tar lite lång tid innan man får en uppföljning, men också kul när det är sånt fokus i avsnitten. Jag tycker verkligen om Ana och Voight relation, det är lite som en extra pappa, men som fortfarande är lite udda. Jag tror ju genuint att han vill henne väl. Bara att dom har olika sätt att se på det, men kag kan ju också tycka att hon är lite dumdristig och har lite för mycket att förlora när det kommer till hennes agerande i farliga situationer. Jag hoppas också att Haley kommer att klara sig.

Grey’s Anatomy – Säsong 18 Avsnitt 16

Jag är så glad över att Addison är tillbaka och gästspelar i Grey’s Anatomy. Jag har inte alltid älskat henne, men majoriteten av tiden har jag faktiskt gjort det och jag följde Private Practice med glädje. Hon är också den perfekta karaktärern att ha lite pondus och säga ifrån när dom andra som nu är högt uppsatta chefer är lite löjliga. Sen förstår jag att richard är lite besivken på Meredith och vise versa. Men det är ju för att dom inte kommunicerar med varandra. Jag gillar också att Jo har hittat en ny, även om hon garanterat kommer bli tillsammans med Link tillslut.

Grey’s Anatomy – Säsong 18 Avsnitt 17

Heja Jo i detta avsnittet hon kämpar med två olika roller och är en småbarnsförälder. Jag tycker också att det är bra att hon satte dit Link, han var faktiskt fruktansvärt nedvärderande mot henne. Visst förstår jag att det var jobbigt för honom med en patient som han kommit nära, men man kan inte riskera andra liv för det. Riachard var dessutom helt underbar i det här avsnittet, men jag antar att Cathrine är sjuk och det var därför hon hade kakan i kylen…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar