Avsnittsammanfattningar

Hejsan! Jag har som ni märkt varit litet frånvarande här det senaste på grund av massa jobb. Jag har nu påbörjat att skriva ner mina tankar om avsnitten jag sett det senaste men nu var det ett tag sedan avsnitten släpptes så jag baserar dom inte längre på veckor, utan har mer fokuserat att få ner mina tankar.

New Amsterdam - Säsong 4 Avsnitt 20

Det är lite tragiskt att New Amsterdams tid börjar lida mot sitt slut. Samtidigt är det nog inte en serie som jag med facit i hand kommer att sakna. Utan det är snarare vissa karaktärer som jag kommer sakna. Iggy är en av dom, jag förstår att hans tillvägagångssätt att få kontakt med sin patient i det här avsnittet kanske inte var okej. Samtidigt fungerade det och han nådde in till en person och skapade sig förtroende vilket i slutändan var det viktigaste. Sen älskade jag DR Bloom också och hennes nya mer avslappnade attityd som gjorde dom andra runt henne stressade.

Chicago MED – Säsong 7 avsnitt 21

Är det någon som verkligen har växt hos mig de senaste säsongerna är det Marcel, han kom in och framställdes som lite stöddig, men han är faktiskt en riktig mjukis. Jag är också väldigt förtjust i honom och Dr Blake. Jag tycker också att det känns lite risky att undercover polisen gömmer sig hos Will. För det första har han haft en del otur och man kan ju då önska att han får hyresgäster som inte gömmer sig från ett farligt gäng….

Chicago MED – Säsong 7 Avsnitt 22

Det har varit dåligt med Crossover avsnitt det senaste men jag antar att man har behövt separera casten på grund av pandemin. Men nu när Wills lägenhets hus brinner och de har en skjuten gängmedlem och undercover polis på samma ställe känns det upplagt för en säsongstart med crossover tema. Om det inte påbörjas redan i Chicago Fires nästa avsnitt, hoppas det men då slutar inte säsongen med en så stor chliffhanger. Sharons dotter fick sin bebis och Charles gjorde slut med sin flickvän. Mycket i den storyn tyckte jag kändes konstigt. Den har vi Dr Blake som opererades och det verkar som att hon har fått en liten stroke och hon är nu jätte sur på Marcel som valde den säkra vägen när det uppstod komplikationer, men jag hoppas att det löser sig.


Riverdale – Säsong 6 Avsnitt 14

Jag måste ju ändå ge Archie att det var smart av honom att försöka bygga upp ett litet försvar mot palladium, alla bäckar små för att kunna vinna över Percivil. Veronica och hennes spindelgift tycker jag bara känns lite för mycket och överdrivet på alla sätt. Jag tycker också att det är synd att Cheryls story har blivit så ointressant, men jag hoppas att hennes gamla kompis från när hon var liten kan hjälpa till att bidra till en härlig storyline.

Riverdale – Säsong 6 Avsnitt 15

Jag säger det ofta när det kommer till Riverdale, men på riktigt är det nu på den nivån att jag 85% av tiden faktiskt inte förstår vad det är jag faktiskt tittar på. Hela grejen med spökena som skyddade pops var så löjligt att jag jag höll på att tappa det. Men vem vet det kanske slutar med att det är med hjälp av spökena som dom kommer lyckas vinna över Percivil. Jag gillar också att Cheryl är en häxa och nu får lära sig mer om sina krafter för hennes story har varit under all kritik hela säsongen. Också intressant att Betty såg en röd aura runt henne, undra vad det betyder…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar