Badhotellet - Säsong 1

Hej, nu är jag tillbaka efter några veckor med galet mycket jobb. Har hunnit se lite på serier innan jag ska sova. Har bara inte haft orken eller tiden att skriva om dom.

En serie som jag såg under förra veckan var säsong 1 av Badhotellet på tv4play. Det var precis en sådan serie som man behöver efter en 12-13h arbetsdag. Det är en charmig serie som utspelar sig på ett hotell beläget på en av de vackra badstränderna i Danmark. Jag som förstår danska såg på den och bara njöt men jag tror att även ikke dansktalande kommer in i den fort.

Säsong 1 utspelar si sommaren 1928 på hotellet som varje sommar besöks av samma gäng nästan alltid glada danskar som kommer från olika städer och yrken men som alla har gott ställt. Trotts en ganska simpel story är det förvånansvärt mycket drama som utspelar sig. Både hos personalen och hos gästerna.

Säsongen avslutas med att en av hotellets leverantörer blir anklagad för ett mord som en av hotellets gäster har begått. Så nu ska det bli spännande att se hur dom ska reda upp det och jag ser med glädje fram emot att ta tag i säsong 2.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar