Emily in Paris - Säsong 1

Emily in Paris är en ny Netflix serie med 10 avsnitt som jag blev helt kär i direkt! Emily som flyttar till Paris i ett år för att jobba på den franska avdelningen av reklambyrån som hon är anställd på.

Jag älskar att få följa henne i hennes försök att passa in och bli accepterad och hennes olika påhitt. Jag älskar Lilly Colins i rollen som Emily och man vill ju bara att det ska gå vägen för henne. Jag blev så engagerad i Emily framför allt när det kom till hennes kärleksliv som var minst sagt underhållande.

Säsongen slutade med en liten cliffhanger och jag hoppas verkligen att det kommer komma en till säsong. För äntligen fick vi se Emily och Gabriel tillsammans samtidigt som jag verkligen gillade hans flickvän och jag vill inte att hon och Emily ska bli ovänner. Sen har vi Mathieu, jag gillar honom, mer och mer för varje avsnitt faktiskt och visst han har ett player rykte men han har bara behandlat Emily med respekt så även om jag älskar Gabriel så är detta ett triangeldrama som jag är intresserad av att se.

Ja som du säkert förstår så vill jag verkligen ha en säsong 2 gärna nu!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,
Jag tyckte jättemycket om den serien 😊
nouw.com/anngelic