Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Eld

En till fantastisk bok i engelforsserien! Denna bokserien håller så hög kvalitet att den hade kunnat vara från ett annant land, men jag tar tillbaka det när jag insåg hur opatriotisk jag lät där och nöjernmig med att säg att jag är stolt över att ha två så fantastiska författare från sverige!

Varning för Spoilers!

Även i Eld försvinner det många, men kanske den viktigaste av dom är Ida, om hon nu är borta på riktigt, det är jag lite tveksam till, men det dog ju folk till höger och vänster i denna boken med, även om det kanske inte var riktigt lika viktiga personer. Det var också intressant och få reda på mer om rådet. Ibland så undrar man ju vilka som är dom största fienderna, rådet eller demonerna. I slutändan är det nog demonerna även om rådet sätter lite krokben för tjejerna.

Hela hjärntvättningsgrejen i boken tyckte jag var riktigt obehaglig. Tänk att få en hel by vänd mot sig så som framför allt Ida fick när ens föräldrar vill lyssna på en. Ida har alttid varit en bitch, men hon blev bättre i denna boken och det var jobbigt att hon försvann.

Något som irriterar mig lite är också Linnea just nu, i första boken var hon cool, och nu är hon bara jobbig som tänker på hur kär hon är hela tiden, get a grip please!

Nu, bok nummer 3!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen