Downton Abbey 6x8.

Varning för Spoilers!

Jag blir på riktigt ledsen när jag inser att det endast är 2 avsnitt + Christmas Speciel avsnittet. Sen är denna underbara fantastiska serie över för alltid. Eller jag håller fast i hoppet om film, kanske få följa Edith eller Thomas och se hur det går för dom.

Visst Edith blev dumpad i detta avsnittet, men jag tror helt ärligt att det kommer att lösa sig. Jag tror att hon kommer få ett stort och fint bröllop i sista avsnittet!

Thomas, åhh vad jag bara gillar honom mer och mer, man får verkligen se och lära känna honom bättre i denna säsongen och jag är så glad över att han faktiskt överlevde! Mary kan vara en riktig bitch det är inte någon nyhet och detta avsnittet visade inte henne ofta från en bra sida, men när hon tog George till Thomas och man fick se hur glad han blev, det var guld värt! Jag får bara acceptera att det inte kommer bli Mary och Tom (vilket jag har hoppats på i 2 säsonger nu) när hon faktiskt valde att gifta om sig och det viktigaste är att hon blir lycklig och det tror jag hon kommer att bli!

Hela storyn med Pattmore var bara fruktansvärt rolig!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer