Doktorn kan komma Säsong 3

Det är sjukt hur många avsnitt varje säsong har. Sista avsnittet på säsong 3 var avsnitt 100 och i vanlig fall brukar avsnitt 100 vara i säsong 5! Så när man tänker efter har det faktiskt inte hänt så jätte mycket på dessa 100 avsnitt. Dock har det väl hänt lite i säsong 3.

Chris är sjuk och har precis opererats, dock vet man inte än om hon är helt säker även om operationen gick bra. Nancy var borta hos sin syster och Vic fick för sig att sälja puben. Dock så verkar det som att dem kommer tillbaka i alla fall så det problemet är löst. Jag kommer inte ihåg om det var i denna säsongen eller den förra som Emma fick missfall, det var dock väldigt tragiskt! Men Sams syster är riktigt härlig och så där lagom naivt korkad så hon rör runt i grytan en hel del, plus att jag gillar henne och Marty tillsammans.

Sen så finns det något som man typ har väntat på sen säsong 1 eller i all fall jag har gjort det eftersom jag såg serien som liten och det är Kate och Geoff. Dem har velat lite fram och tillbaka under en lång tid, men aldrig riktigt blivit tillsammans. Därför blev jag minst sagt förvånad när han friade till Kate från ingen stans. men det kanske var så dom gjorde det i Australien på 80-talet eller början på 90-talet. Men helt ärligt känns det lite främmande för mig. Att gå från att små bråka hela tiden till frieri på 1 avsnitt.....

#doktornkankomma #flyingdoctors #tv #tv4play #seriebloggen #tvserier

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer