Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Devious Maids 3x13. Anatomy of a Murder

Varning för Spoilers!

Jag gillar verkligen skådespelaren som spelar Sebastian, framför allt efter Brothers & Sisters och ER. Men sebastian har jag aldrig gillat. Dock hade jag aldrig kunnat ana att det var han som var mördaren. Fine att han var ett svin som var otrogen, men mördare, nej det var inte riktigt vad jag hade trott. Ganska många som dog i avsnittet, jag hoppas dock att Adrian överlevde, det var ju faktiskt ganska svårt att avgöra tiden från det att man såg honom inne i huset tills det att det faktiskt exploderade.

Zoila och Geneviue är fantastiska som vanligt, mina favoriter tillsammans med The Powells. Sen har vi Rosie som fick sig en chock när Spence bitch till ex dök upp från ingen stans.

Man måste ändå ge serien creed för att inte skriva ut så många karaktärer för alltid utan dom dyker upp igen när det finns plats för dom i storyn.

Jag hittar inte någon direkt info om en till säsong, men jag hoppas verkligen att serien får en säsong 4, på tok för mycket lösa trådar just nu!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

amandaarvidsson89
,
Har du sett Desperate Housewives? Det är ju samma person som har gjort Denna serien. Störde mig lite på att dom har gett Spence minneslucka och att hans ex kom tillbaka. Hände ju exakt samma sak med Mike i DH och Eddie kom till hans undsättning. Lite bekvämt att skriva samma story två grr 😋
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
hahah ja det stämmer ju!
nouw.com/sofiamattsson

Instagram @seriebloggen