Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

DC's Legends of Tomorrow 2x7. Invasion!

Varning för Spoilers!

Riktigt bra crossoveravsnitt men jag funderar på om någon som inte följer alla eller i alla fall 2 av serierna skulle förstå vad som händer.

Jag tycker just nu att det är väldigt intressant att följa Martin eftersom hans minnen och liv förändras och han har nu en dotter.

Sen var kanske slutet lite för öppenbart eftersom att det inte gins en chans att dom skulle offra the Flash framför allt i en annan serie än the flash. Så där tappade avsnittet lite för mig.

#legendsoftomorrow #tv #tvserier #seriebloggen #theflash #arrow #supergirl

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

nottheonly
nottheonly,
Nej, jag tror inte man skulle förstå vad som händer riktigt! jag kollar ju bara på Legends nu, men jag kollade ändå på alla crossover avsnitten för att hänga med 😊 fast jag har ju iallafall sett lite av Flash och ändå 2½ säsong av Arrow så jag hade ju lite koll på karaktärerna iallafall. Blev faktiskt lite sugen på att kolla ifatt Arrow, har alltid älskat Oliver och det har inte ändrats märkte jag!
nouw.com/nottheonly
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Nej arrow är inte lika bra som den en gång var. Men det är fortfarande något med serien som gör den sevärd 😊
nouw.com/sofiamattsson

Instagram @seriebloggen