DC Legends of Tomorrow & The Flash

Mitt lilla projekt att beta av serierna som jag ligger efter i fortsätter sakta men säkert framåt. Nu är jag helt ikapp i DC legends of Tomorrow och har ett avsnitt kvar av The Flash vilket känns skönt då jag faktiskt tycker att den här säsongen har varit väldigt tråkig. Så ska bara ta tag i Legacies, Superman & Lois och se till att hänga med i Rosswell New Mexico som börjat igen så kkan jag också börja se lite på mina maraton projekt igen!

DC Legends of Tomorrow – Säsong 6 avsnitt 9

Nu känns det som att den serien som jag verkligen gillar så mycket är tillbaka igen. Teamwork och humor i en härlig mix. Kul att träffa Micks dotter igen och ännu roligare är att dom båda är gravida just nu. I vanliga fall hade jag kanske inte klarat av en Alien graviditet men Legends är mitt undantag. Älskade också att den riktiga Zari fick komma tillbaka en stund, gillar ju båda men älskar originalet.

DC Legends of Tomorrow – Säsong 6 Avsnitt 10

Jag gillar verkligen Constantine men jag litar inte alltid på honom. Jag är ju ganska säker på att han är på den goda sidan men ibland är han lite för självisk för att se konsekvenserna och nu är jag faktiskt lite orolig för vad han har gjort och vilka konsekvenser det kommer att ha i det stora hela. I förra avsnittet var jag positivt inställd till Mick och hans utomjordiska gaviditet men nu måste jag nog säga att jag är lite äcklad av den…

The Flash – Säsong 7 Avsnitt 15

Det är så sjukt mycket fokus på Barry, Iris och hela bebisgrejen att jag helt tappar intresset. Jag hoppas verkligen att dom kommer bli gravida snart för detta är sjukt tråkigt. Bästa i avsnittet var Frost och hennes flört som jag inte blir klok på men det är också det som intresserar mig. Sen har vi Joe och explosionen, det känns ju inte troligt att någon överlevde den egentligen.

The Flash – Säsong 7 Avsnitt 16

Om jag ska ge serien någon cred mitt i allt babytjat så är det ju kul att Noora är tillbaka och den här gången med sin bror. Men tyvärr måste jag säga att storyn kring Allegra och hennes syster var ganska ointressant och med tanke att hon dog så fort hon började att bli bättre förstår jag faktiskt inte ens varför de la ner tid på den storyn alls. Men brist på idéer kanske.

The Flash – Säsong 7 Avsnitt 17

Det känns så skönt att man börjar närma sig slutet av säsongen nu. Det här avsnittet var ju också okej spännande. Eller det slutade spännande med att Barry kopplade ihop sig med fienden vilket också verkade vara väntat från motståndarens sida. Dessutom så har vi barnen till Barry och Iris som faktiskt är underhållande, jag hoppas att dom kan få stanna kvar för det var dom som gjorde avsnittet.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer