DC Comics tv-serie

Det senaste decenniet har DC Comics haft ett gäng superhjälteserier som är en del av Arrowverse släppts och jag måste nog säga att jag tror att jag kollat på de flesta av dom. Att en serie är en del av Arrowverse betyder att alla serier "existerar" i samma värld. Med minst ett men ibland flera crossover-event med samma handling per säsong.

Arrowverse

Arrow

Constantine

The Flash

DC’s Legends of tomorrow

Supergirl

Black Lightning

Batwoman

Här har jag sett alla serierna förutom Batwoman, Constantine och Black Lightning. Dock har jag stött på serierna i Crossovers. Dock har jag förstått det hela som att Constantine var en kortlivad historia och att karaktärer senare flyttades över till DC's Legends of Tomorrow.

Arrowverse adjacent

Swamp Thing

Stargirl

Titans

Doom Patrol
Här har jag endast sett Stargirl och det är en serie som inte hänger ihop något (i alla fall så här långt) med Arrowverse förutom att vissa karaktärer som The Flash nämns. Dock är jag intresserad av att se både Titans och Dome Patrol


Utöver dessa serier har jag också sett hela serien Gotham som var helt fristående från Arrowverse, dock väldigt bra! Det ska också komma en serie som ska vara en del av Arrowverse som heter Superman & Louis som jag verkligen vill se.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer