Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Daisy's back in town

Jag vet inte hur många gånger jag har rosat Storytel sen jagblev beroende i slutet av januari. Det är inte så att jag inte uppskattar attläsa böcker, det föredrar jag fortfarande och i den bästa av alla världarskulle jag läsa väldigt mycket mer. Nu är det så att man lever i en värld detdet ständigt behövs göras saker och man inte kan sitta still och läsa helatiden även om man vill det. Att lyssnapå böcker kan man göra hela tiden, perfekt då man städar, lagar mat, jobbar ochinte har några kunder i sin butik….

Tack vare Storytel har jag nu hittat en ny favoritförfattarenär det kommer till skräp böcker. Usch vad negativt det lät, men den där typenav böcker som är underhållande när du lyssnar/läser dom, men som inte är svåraatt lägga ifrån sig och som passar perfekt att somna till. Rachel Gibsonskriver den typen av böcker. Daisy’s back in town är den första boken i hennesLovett, texas serie. Den är inte lika bra som hennes hockey serie, men ändåhelt okej.

Den handlar om Daisy som flytt sin hemstad, där hon lämnadesin ungdomskärlek bakom sig och gifte sig med hans bästa kompis. Vad han inteviste var att hon redan var gravid när dom gifte sig och nu är hon tillbaka föratt berätta sanningen.

Inte den bästa av Rachel Gibsons böcker men helt okej ochjag väntar på att nästa Rachel Gibson bok ska komma ut på storytel eftersomjag redan lyssnat igenom alla som finns där!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen