Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Crisis on Infinite Earths

Det vi väntat på hela säsongen är nu här och jag älskar det! Först ut hade vi Supergirl och vi fick även se Superman och Louis Lane igen vilket helt klart är något som jag gillar! Crisis går ut på att det har dykt upp ett hot som utrotar universum efter universum så hjältar från olika Earths samlas tillsammans för att hjälpas åt att stoppa faran. Den nya hjälten i gänget är Batwoman som tog oss på ett besök i Gotham city och Bruce Wayne som kanske inte var så godhjärtad som jag hade hoppas då det visade sig att han hade dödat den jordens superman. Oliver Queen förolyckas och det går inte riktigt enligt plan, så Mia och Sarah får för sig att återuppliva honom.

Samtidigt får också Lex Luthor för sig att han ska resa runt på olika jordar och döda superman. På en jord var det ingen mindre än Ray som var Superman, vilket jag tycker är roligt då skådespelaren faktiskt har spelat superman. Men det är inte den första roliga parallellen som dom lyckas göra! Dom överraskar hela tiden! På en jord fick vi en Smalville flashback delux som gjorde min dag då vi såg Tom Welling som superman. Med kommentarer som ”you are not my Lex” och så dök också hans Louis Lane upp vilket jag kanske hade kunnat lista ut om jag inte var så uppspelt över att se honom eftersom det är samma skådespelerska som spelar Karas mamma.

I Mias och Sarahs jakt på att rädda Oliver har dom tagit hjälp av Constantin, vilket är logiskt, som i sin tur tog hjälp av min stora serie crush just nu nämligen Lucifer! Ja precis han från min favoritserie Lucifer! Så glad över den crossovern älskar honom! Nu börjar det märkas att jag är serienörd och ser på tok för mycket på serier! För dom bjöd på en liten kommentar till som fick mig att skratta och det var när Mia sa Morgensten, för den skådespelaren var innan i Shadowhunter och kom själv från Morgenstern släkten!

Allt detta har vi fått och vi har nu bara kommit igen halva crossovern, för här fick jag problem med internet och det var dags att sova, men fy fan vad bra det är!

Att sammanfatta den resteande delen gör jag kanske inte riktigt i samma extas, för jag tycker kanske inte att dom lyckades knyta ihop säcken lika bra som dom byggde upp den!

Försöken att rädda Oliver gick inte som dom hoppats, dom hinner inte mer än att rädda honom fören han dör igen. Dom fick också hjälp av dark lightning som är en annan serie som jag faktiskt inte sett, men sett reklam för på Netflix.

Dock tyckte jag att det sista avsnittet när legenderna kom in i bilden så livade det upp stämningen lite. Även om alla var väldigt ledsna över att Oliver försvunnit.

Jag gillar faktiskt tanken på att alla hjältar bor på samma jord så det som störde mig mest där var faktiskt att Lex hade lyckats göra sig själv till någon typ av hjälte…

Men överlag så måste jag ändå säga att detta var riktigt bra avsnitt och storys!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen