Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Chilling Adventures of Sabrina – Del 4

Nu har jag sett klart del 4 av Chilling Adventures of Sabrina och där med också hela serien och det gör mig inte något. Jag kände nog redan under del 3 att jag började tröttna lite och det var en känsla som fortsatte och jag fick faktiskt aldrig upp intresset för del 4 alls. Samtidigt som jag är glad över att jag sett den och avslutat serien, det är också skönt ibland att inte behöva sakna en serie efter att den slutat. Dock är jag faktiskt väldigt förtjust i vissa av skådespelarna så ser fram emot att se dom i annat i framtiden.

Sista delen så blev det problem i och med att det fanns två Sabrinas när det bara får finnas en. Så Sabrina Morningstar blev skickad till en annan värld för att försöka rätta till det problemet. Vilket kanske var det som jag gillade mest. För hör och häpna hon hamnade på en tv serieinspelning med svart katt som heter Salem som kan prata och två fastar med samma namn som hennes, men som ser ut som några som var med i en tv serie på 90-talet ;)

Ja så det var verkligen en kul flashback till förr, men kanske roligare för oss som faktiskt växte upp under 90-talet.

Serien slutade i alla fall med att de båda Sabrinorna offrade sig själva för att rädda sina när och kära. Det som jag gillade i allt det tragiska var att även Nick offrade sig själv för att få vara tillsammans med Sabrina och det var något som faktiskt var väldigt fint men också lite sorgligt. Så serien är slut och så får det är okej, den känns avslutad och det på ett bra sätt.

#chilingadventuresofsabrina #sabrina #sabrinanetflix #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen