Chicago Sammanfattning

Jag fortsätter med mitt lilla Chicago maraton. Jag älskar verkligen att ha så här många avsnitt av dessa serier att se riad. Dock blir det också väldigt tydligt att Fire och PD är mina favoriter men de andra är helt okej ändå!

Chicago MED 2x16. Prioners Dilemma

Jag tycker så himla synd om April och hon har verkligen en förmåga att gräva ner sig i sitt jobb men samtidigt inte tänka igenom vad hon gör. Dock tycker jag att hon gjorde rätt i att hjälpa mamman som smugglade för att rädda sin dotter…

Nathalies fall tyckte jag var riktigt spännande samtidigt som det var tragiskt. Det som jag hoppas på nu är att man kanske kan få någon typ av uppföljning på det i ett PD avsnitt för jag vill verkligen veta om personen som våldtog henne åker dit och hur mycket hon kommer kunna röra sig och kommunicera.

Chicago MED 2x17. Monday Mourning

De gick ju ut med informationen att en av läkarna skulle dö mot slutet av säsongen för ganska längesedan och jag har sedan dess funderat en hel del på vem det kan vara. Samtidigt att jag var orolig för att det skulle vara någon av mina favoriter. Jag får väl säga att jag hade tur för han som dog hade jag inte direkt någon relation till och i min värld var han mer en statist som pratade ibland. Så jag hoppas att det var denna läkaren som de menade och att de överraskar oss med att någon mer dör sen. Dock tycker jag att avsnittet var ganska platt med tanke på att det var en läkare som faktiskt dog…

Chicago Fire 5x16. Telling her Goodbye

Sjukt spännande avsnitt! Jag har en hatkärlek till denna typen av avsnitt när folk är gisslan, de är ofta sjukt spännande och man sitter som på nålar och väntar på vad som ska hända. Men allt för ofta blir också folk alvarligt skadade eller dör och jag gillar alla i denna serien och allt för många har faktiskt dött. Så när Casey blev skjuten hade jag min första hjärtattack och när då Herman faktiskt fick en hjärtattack ville jag stänga av. Tack och lov är han en smart jävel som fejkade allt för att komma ut och kunna hjälpa till.

Chicago PD 4x17. Remember the Devil

Usch vilket sjukt avsnitt! Men samtidigt så jäkla bra spännande och gripande på samma gång. Det är det som jag menar att jag saknar i Chicago Justice. Det där får får en att hugga till i panik när några av ens favorit poliser blir inlåsta i ett konstigt rum bakom ett kylskåp. En gammal dam som verkar så snäll är egentligen en psykopat. Nu förstår jag att det är PD jobb att göra det. Men det jag hade älskat att följa i Justice är faktiskt hur de bygger upp rätte gången och vad som händer med dem där.

Sen går det inte att komma ifrån att jag är mer känslomässigt engagerad när Jays ex fru dyker upp och säger att de fortfarande är gifta, men det tror jag kommer att hända i Jutstice efter ett tag också.

#onechicago #chicagomed #chicagofire #chicagopd #tvserier #seriebloggen #tv

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer