Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Chicago MED 2x9. Uncharted Territory

Varning för Spoilers!

Jag tycker så synd om April, samtidigt som jag tycker att hon är för bestämd. Jag förstår att hon står inför ett omöjligt beslut, men samtidigt så kan det vara så att varken hon eller barnet kommer att överleva om jag förstått det hela rätt och då tycker jag att man i alla fall ska överväga alternativen!

Fallet med den unga killen med diabetes var också så jobbigt att se, dock så tycker jag att Natalie ibland får olika infall som hon inte diskuterar med dom andra läkarna. Jag säger inte att hon gjorde fel, utan mer att det är något som jag har börjat lägga märket till. Jag har också kommit fram till att jag inte vill ha Jeff med Natalie och att dom just nu har problem gör mig inte något, för då kan hon bli tillsammans med Will, som precis flyttat in med sin flickvän. Yes där har vi ett problem som måste lösas, tur att det bara är tv ;)

#chicagomed #onechicago #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen