Chicago MED 1x5. Malignant

Varning för Spoilers!

Crossover Week! Som jag har väntat och längtat. Det tråkigaste med jullov är att alla serier har uppehåll så när man väl har tid att verkligen hålla sig up to date så är det inga serier att se. Men man får ju tid att se annat som man vanligtvis inte hinner se istället.

Jag kände mig lite som en serie nybörjare när jag laddar upp med frukost framför Chicago MED, för hur många gånger har jag inte konstaterat att mat ska inte ätas framför sjukhus serier?!

Avsnittet var i alla fall bra. Herman kom in till sjukhuset och han verkar stabil, och dom verkar ha ett intressant fall inför crossovern med en läkare som ger sina patienter en felaktig cancer diagnos och sen dödar dom med en överdos av kemo... Frågan är bara hur Chicago Fire ska bli en del av denna storyn....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

S
,
Du har nog kollat i fel ordning för Chicago med börjar sitt avsnitt där Chicago fire slutar 😊
Kul 😊. Själv såg jag en ny serie idag, är helt såld sp var tvungen att skriva om den i bloggen. Längtar tills nästa onsdag. Är inte alltid jag fastnar i serier på första avsnittet men the shannara chronicles som den heter är verkligen ett undantag 😍.
www.saramadeleine.se