Chicago MED - Chiacgo Fire - Chicago PD

Nu börjar min lista av serier att minskas ner och även om jag har avsnitt kvar att se på så har det blivit väldigt mycket mer överskådligt. Framför allt med tanke på att alla serier inte kommit igång än så även om jag börjar jobba på tisdag så är det ju inte kört att hinna ikapp med allt. Tyvärr har jag dock insett att vissa serier som brukar komma ut veckovis på netflix så som dynasty och DC legends of tomorrow inte gör det längre.

Chicago MED Säsong 5 Avsnitt 5

Okej, Natalie har helt tappat det och I detta läget spelar det faktiskt inte någon roll om hon inte håller med föräldrarna till hennes patient, men låser inte in sig och tvångs behandlar en tre åring om man inte tror att han är livshotande sjuk. Jag tror och hoppas att detta kommer att få konsekvenser som förhoppnings kan hjälpa henne i längden.

Jag gillar också att Maggie äntligen var ärlig mot sina vänner och kollegor om vad hon går igenom just nu.

Chicago Fire Säsong 8 Avsnitt 5

Stella kommer att bli en grymt bra chef, gillar att det blir mer och mer Girl Power i Chicago serierna. Blev också så glad över att Joe inte bara fick tillbaka sin flickvän han fick äntligen friat.

I övrigt var det ett ganska lugnt avsnitt, men ibland är det bara skönt att få vara med och ”hänga” på brandstationen också.

Chicago PD Säsong 7 Avsnitt 5

Jag tycker att det är jobbigt att Adam alltid hamnar i trubbel, jag tycker ju jättemycket om honom och vill att han ska ha det bra, men han känns lite lost nu. Även om jag tyckte att han gjorde rätt som stod upp för sin poliskollega. Men jag tror helt enkelt att han behöver Kim så ska nog allt bli bra igen. Sen tycker jag att det är sjukt att två poliser ska slåss, bara det är galet, för respektens skull WTF!!

Veckans fall tyckte jag var ganska uppenbart även om jag hade lite fel. Trodde absolut att det var brodern som dolde mycket och inte brorsonen.

Chicago MED Säsong 5 Avsnitt 6

Jag tycker att Natalie kom undan på tok för lätt, förstår inte vad grejen är med henne! Det som var bra var att hon gjorde slut med sin psyko pojkvän och visst var hon otrevlig mot Will men ibland måste han också lära sig att kontrollera sig själv och inte pusha för hårt.

Den var det lite oklart vad Noah håller på med, har inte riktigt bestämt mig om jag tycker att det var snällt att hjälpa en gängmedlem eller bara fruktansvärt korkat…


Chicago Fire Säsong 8 Avsnitt 6

Severide har verkligen ett öga för att hitta bränder som är anlagda, men jag hade nog aldrig trott att det var frun som gjorde det. Dock en intressant story i detta avsnittet. Jag tycker också att det var kul att se Casey vara chef när han är det som bäst och hur han coachar och bestraffar på samma gång. Jag tror verkligen att han kan bli en bra mentor för Blake!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer