Chicago Fire - Chicago MED - Chicago PD

Jag nu hunnit förbereda några blogginlägg framöver då jag tycker det är bättre att sprida ut dom lite istället för att publicera hur många som helst på en och samma dag. Det som jag nu insåg var problemet är att denna veckan drar serierna igång och jag ska också försöka vara noga med att uppdatera med mina ”vanliga” veckoinlägg nu framöver också. Så denna veckan drar Chicago serierna igång och då måste alla mina chicago inlägg prioriteras.

Chicago PD Säsong 7 Avsnitt 6

Detta avsittet var lite jobbigt att se på. Dessa små barn som hade blivit avrättade på det här sättet var bara fruktansvärt att se. Sen att det visade sig vara ett insidejob gjorde det bara värre. Jag tycker nog att Jay är en av de bästa karaktärerna i serien och jag gillar verkligen hans moral, jag hade bara hoppats att han och Voight hade varit mer på samma bana. Eller jag gillar att Voight ibland kan gå utanför ramarna men ibland går han för långt och jag hoppas att Jay kan kolla honom på plats i alla fall lite…

Chicago Med Säsong 5 Avsnitt 7

Så kul att dom hade en ”vampyr” som patient! Jag kan ju faktiskt lite förstå varför dom själva trodde att dom var vampyrer i och med att dom inte kunde gå i solen osv….

Jag är så nöjd med att April och Ethan äntligen är tillsammans och trygga igen, så jag orkar faktiskt inte med något drama där, även om jag nya doktorn. Maggie har också hittat en ny person, men det gör mig lite orolig att dom båda är sjuka, men det kanske också är en trygghet.

Chicago Fire Säsong 8 Avsnitt 7

Sakta men säkert händer det något mellan Brett och Casey och jag gillar faktiskt att dom inte stressar fram det utan låter snarare det byggas på långsamt. Både vänskapen och respekten som dom har för varandra bara växer.

Jag vet in<te riktigt hur jag känner inför att Kelly ska byta arbetsplats, jag gillar ju honom hos 51, men samtidigt tycker jag

Det är tur att Fire levererar just nu för att jag tycker just nu att MED är riktigt svagt och PD svajar från avsnitt till avsnitt.

Chicago PD Säsong 7 Avsnitt 7

Helt okej avsnitt, jag tycker att det brukar vara det när Haley är i fokus. Samtidigt som jag många gånger tyckte att det var uppenbart vad som skulle hända i vissa läggen som att hennes CA skulle bli skadad. Vilket gjorde att jag hade lite svårt att hänga med i alla hennes hämd grjer som hon ville göra, även om jag till viss del tror att hon har rätt…

Chicago MED Säsong 5 Avsnitt 8

Det finns väldigt mycket saker med denna serien som stör mig just nu. Natalie är inte något nytt och det fortsätter, April attityd som något typ av helgon som alltid vet bäst och sen har vi Maggie. Henne orkade jag verkligen inte med i detta avsnittet även om jag förstår att hon mår dåligt.

Det som jag gillar med serien är Dr Charles som alltid levererar kommentarer i toppklass. Men även Will och Elsa och hennes lilla cruch på honom…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer