Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Chicago Fire - Chicago MED - Chicago PD

Som jag skrev igår får det just nu vara focus på Chicago serierna så att jag är redo för att se dom nya avsnitten som kommer ut denna veckan.

Chicago Fire Säsong 8 Avsnitt 8

Kelly bassar bra in på sitt nya jobb och om han kommer fortsätta leverera denna typen av storys kan han få stanna ett tag. För den delen var min favorit del av avsnittet.

Sen har vi Stella som jobbar lite förmycket, dock förstår jag inte varför hon inte bara är ärlig på Casey och säger som det är. Annars var ju också Herman en stor hjälte i detta avsnittet och jag tycker att han gjorde det bra. Bevisade för VD för möbelfabriken att deras möbler var brandfarliga även om dom uppfyllde kraven och utan fight väljer VD att tänka om, efter han sett det så klart…

Chicago PD Säsong 7 Avsnitt 8

Vi går rakt på avsnittets wow! Kim är gravid med Adams barn och jag är i extas! Jag har ju verkligen saknat dom två tillsammans och även om dom inte är tillsammans just nu så gjorde hon i alla fall inte abort vid första tänkbara tillfälle.

Avsnittet tycker jag överlag var spännande med dom kidnappade tjejerna som hade varit inlåsta i källaren och den lilla killen som försvann.

Chicago MED Säsong 5 Avsnitt 9

Detta var avsnittet när Natalie fick tillbaka sitt minne, men det sjuka är att hon springer till Will efter att hon har betett sig som hon gjort och tror att han kommer att ta emot henne med öppna armar, det är ju minst sagt naivt. Plus att det bara trillar in info om viken galning Philip egentligen var.

April och Ethan har problem och denna gången tycker jag verkligen att det är Aprils fel. Dessutom sticker hon iväg och kysser den nya läkaren så fort hon fick tillfälle. Nej i detta läget är det han som förtjänar någon bättre…

Chicago Fire Säsong 8 Avsnitt 9

Jag som verkligen gillat hur Casey och Brett sakta med säkert börjar komma närmare varandra och det är något som jag verkligen gillar. Men nu från ingen stans dök Gabby upp. Nu både hoppas och tror jag att det som hände mellan dom var hejdå och inget mer. För han förjänar att bli lycklig och inte gå runt och vänta på henne i all oändlighet.

Jag hade också rätt om att jag skulle gilla Kelly på hans nya jobb och det gör jag även om hans kollega är lite på flörtig. Dock var jag mindre nöjd över chliffhanger slutet då han stod öga mot öga med en mordbrännare…

Chicago PD Säsong 7 Avsnitt 9

Jay är ju så himla fin som person men i detta avsnittet gick det lite för långt när han hamnar i fara bara för att han har dåligt samvete och springer rakt in i främlingars hus utan att tänka efter… Jag gillar inte alls att avsnittet slutade som det gjorde och att han kanske kommer att dö för att han är en bra person som berättade sanningen och försökte rädda en annan människa. Nu tror jag dock att han överlever, jag hoppas fan i mig det!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen