Chicago Crossover episodes

Chicago Fire 5x15. Death Trap - Chicago PD 4x16. Emotional Proximity - Chicago Justice 1x1. Fake

Jag har väntat med att se chicago crossover avsnitten tills det att jag hade tid att se alla på rad, för dessa avsnitten brukar vara väldigt bra och jag kan inte göra annat än att säga att den var det även denna gången. 4 serier är med i 3 avsnitt och allt är helt enklet väldigt snyggt gjort.

Sen går det inte att komma ifrån att det finns vissa likheter med andra crossover avsnitt, så som att allt börjar men någon typ av brand eller olycka som fire tar hand om sen ska de andra knyta ihop säcken och det som jag gillade här var att man fick följa hela vägen när PD hittar den skyldiga och justice fick sätta dit dem i slutet så jag tycker ändå att det var riktigt bra och snyggt gjort. Det har Julie Plec lite att lära sig om spinnoffs och crossovers som vi blev lovade men nu med facit i hand se att hon inte levererade på!

Fallet var riktigt intressant att se hur internet nu är ett sätt att förfölja personer och jag tycker att det var en viktig poäng som avsnitt gjorde och det är att man faktiskt aldrig är anonym på internet oavsett om man använder ett annat namn eller ej.

Jag ser dessutom fram emot att se mer av Chicago Justice och äntligen få lite mer Anthonio i rutan igen!

#onechicago #chicagomed #chicagofire #chicagopd #chicagojustice #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer