Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Chicago avsnittsinlägg

Bättre sent än aldrig, här kommer ett chicago inlägg och självklart levererade serien på hög nivå. Att spendera en regning lördag i soffan och plöja chicago serier är inte något som jag klagar över utan snarare verkligen uppskattar! Chicao PD är fortfarande min favorit och det var den typ från första avsnittet men det som jag tycker är kul är att Chicago MED vekligen har växt i mina ögon och det är en serie som jag bara gillar mer och mer. Det kräves nog att man skulle lära känna karaktärerna lite bättre för att fasta i serien och jag gillar att Jay är med där ofta han och hans bror har en fin relation!

Chicago Fire 5x20. Carry Me

Fy vilket avsnitt, varför kan Severide inte bara få vara lycklig? Han och Anna var så fina tillsammans och allt gick så fort för henne. Dock var det fint att han träffade den gamla damen som förlorat sin man. Kändes som att de två kan hjälpa varandra.

Sylvie har flyttat in med sina kollegor. Jag gillar det och tror att det kan bli roligt att följa så länge det inte blir någon löjlig kärlekstriangel där, med tanke på att hon redan har haft något med både Otis och Cruze. Jag gillade ju henne med Antonio ändå. Även om det verkar ganska kört….

Chicago PD 4x21. Fagin

Jag gillar den nya polisen jag hoppas att hon tar jobbet. Samtidigt som det var sjukt komiskt när hon trodde att hon hade något att sätta upp mot Hank. Klart han får fallet!

Erin tycker jag så synd om även om killen var en rånare så var han bara 14 år och hon dödade honom. Men det känns riktigt bra att dem fick satt dit idioten som låg bakom allt. Det är så skrämmande när så unga hamnar fel och blir utnyttjade av kriminella.

Chicago MED 2x22. White Butterflies

Att Charles gjorde fel som tvingade in sin dotter på sjukhuset är uppenbart, men att hon hörde hemma där är också lika uppenbart framför allt efter att man såg hur hennes lägenhet såg ut. Nu har hon totalt flippat och och det skulle inte förvåna mig om hon kastar sig över balkongräcket i bara farten.

Fallet med den unga tjejen som blivit våldtagen var brutalt jobbigt att följa, jag får erkänna att jag länge trodde att det var styvpappan som var den skyldige men det var tandläkaren! USCH!! Där ökade tandläkare skräcken hos jorden befolkning med en hög procent!

Chicago Justice 1x12. Fool me Twice

Är det bara jag eller är rättegångarna i denna serien lite överdrivna. Jag antar att det kan vara så i många fall i usa att advokaterna blir någon typ av berättare som målar upp en bild för en jury som inte kan tänka själv och plötsligt få en en mördare så mycket sympati att den kan få gå fri. Ja jag måste säga att jag känner mig väldigt kritiskt mot USA’s system med att vanliga människor ska få bestämma vem som är skyldig och inte. Tror det är viktigt att en person med rätt utbildning tar dessa beslut!

#onechicago #chicagomed #chicagofire #chicagopd #chicagojustice #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen