Charmed Säsong 2

Även Charmed är nu med på listan över serier som jag nästan är klar och hittills gillar jag verkligen säsongen och tycker att den är bättre än den första. Den är fortfarande inte ens i närheten av lika bra som originalserien. Men jag tycker inte att man ska jämföra dom utan se dom som två separata serier så blir den bättre. Sen tycker jag verkligen att dom ska fortsätta att kopiera en av de bästa storyline från orginalserien och det är den som utspelar sig mellan en häxa och whitelighter. Den mellan en häxa och demon har fortfarande potential, men är inte riktigt där jag vill ha den än.

Charmed Säsong 2 Avsnitt 1

Så jag valde att fortsätta att se denna serien trots en väldigt svag första säsong. Dock blev förra säsongen bättre och bättre. Dessutom blev jag ju lite förälskad i deras underbara whitelighter så hade inte riktigt något var i alla fall när jag tänker efter.

Jag tycker att avsnittet startade svagt men blev bättre och bättre och jag gillar lite tanken på storyn för säsongen. Så jag håller ut och ger den några avsnitt till!

Charmed Säsong 2 Avsnitt 2

Jag tror att jag kan komma att gilla denna säsongen. Jag älskar hur dom spelar på kemin mellan Harry och Macy, det är något som jag kan leva länge på. Sen har jag lite svårt att koppla storyn med Macys drömmar och Harry. Är ju ganska säker på att den är mer än fantasi och önsketänkande.

Dom andra systrarna har jag väl inte lika mycket till övers för även om Maggie brukar vara okej, dock är jag inte alls övertygad om hennes nya kärleksintresse än.

Charmed Säsong 2 Avsnitt 3

Intressant avsnitt, jag hade ju hoppats på att dom skulle kunna hitta en allierad person, men riktigt så blev det ju inte. Sen jobbar dom för fullt på att få tillbaka sin magi, men jag förstår inte riktigt vad dom hände tjejen som hjälpte Mel där på slutet. Jag förstår inte vad hela grejen med maskarna…

Charmed Säsong 2 Avsnitt 4

Jag hoppades att dom skulle skaffa sig en ny teammate och även om dom inte litar på henne fullt ut så tror jag att hon kan liva upp stämningen lite hos systrarna. Maggie börjar också utveckla en kraft där hon kan se in i framtiden. Vi har också fått svar på vem den andra Harry är och det är tydligen hans darklighter, vilket jag faktiskt tror kan bli en ganska spännande story att följa och något jag vill veta mer om.

Charmed Säsong 2 Avsnitt 5

Efter många om och men har dom nu listat ut vart Macy är. Jag gillar verkligen hur mycket detta avsnittet fokuserade på Macy och hennes vem hon var. Och att hennes systrar faktiskt hittade hennes dagbok och listade ut hur mycket hon gillar Harry. Sen har vi Harrys resa i sitt undermedvetna. Det bästa med den resan är ju att han nu vet att Macy är säker och att han har kännslor för henne. Jag tror att detta kan bli intressant att följa…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer