Charmed eller Förhäxad som den heter på svenska kommer tillbaka!

En av mina favoritserier som liten var förhäxad, såg på den nästan varje dag efter skolan. Det var också den första samlingsboxen som jag köpte på DVD. Därför tycker jag att det var väldigt kul det verkar som att serien kommer tillbaka. Tv kanalen The CW i USA har beställt några avsnitt av Rebooten som ska utspela sig på 70-talet så man skulle väl kunna kalla det för preboot. Det finns idag inte några skådespelare i rollerna men eftersom den ska utspela sig långt innan orginalserien så känns det kanske inte jätte troligt att några av orginalskådisarna kommer att dyka upp.

Jag tycker att detta låter super intressant! Andra serier som har fått reboots som jag har sett är 90210 som gick på CW under ganska många år, Melrose Place som tyvärr bara fick en säsong och Dallas som tyvärr bara fick 3 säsonger och är nog den serien som jag tyckte gjorde det bäst!

Så jag vet inte i dagsläget när serien kommer, men det är kanske dags att se om Charmed från början, det kan ju ta lite tid med alla 8 säsonger!

#förhäxad #charmed #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer