Bridgerton - Säsong 2

Många kallar mig nog galen med tanke på det fina vädret men jag ägnade min helg åt att se Bridgerton. Men jag hade också hög feber och orkade inte göra något heller. Jag har under de senaste året läst alla utan Hyacints bok och har kanske inte varit super imponerad av det jag läst. Men det tog inte många minuter in i serien innan jag var helt fast. Inte ofta jag säger detta men serien är SÅ MYCKET BÄTTE än boken, det är inte ens jämförbart.

Det här är äldsta brodern Anthonys säsong och även om den har sina likheter med boken så har dom gjort sådana twister bland annat i casting som verkligen livar upp allt! Det jag också verkligen gillar är hur alla dom andra syskon får mer plats, betydligt mer plats än vad dom får i boken. Man får också se hur deras storylines utvecklas sakta men säkert vilket jag gillar och som gör att jag ser fram emot deras säsonger så mycket! Serien är redan nu förnyad för säsong 3 och 4 vilket jag verkligen är glad över, även om jag inser att det kommer ta tid innan vi får nästa säsong.

Att jag skulle gilla Kate som karaktär var jag väldigt säker på från start eftersom hon är en av karaktärerna från böckerna som jag har tyckt bäst om och som verkligen har hängt kvar hos mig. Sen blev jag lite chockad över hur Elois listade ut att Penople var Lady Wisteldown. Vi fick också ”träffa” Sir Philip och tvillingarna redan i den här säsongen. Samt att jag älskade hur Colin och Penoples vänskap utvecklades.

Det enda jag har att klaga på är att säsongen endast hade 7 avsnitt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar