Box 21 – Säsong 1

Denna serien såg jag tillsammans med en kompis fast digitalt. Vi såg 2 stycken avsnitt i taget och hade en avstämning efteråt. Efter vi hade sett de två första avsnitten så var vi båda två ganska skeptiska till serien och förstod faktiskt inte vart dom ville komma med så himla många olika karaktärer och med två olika storys som jag inte riktigt kunde se ett samband mellan. Men det tog inte många minuter in i avsnitt 3 då vi båda började skriva till varandra och spekulera. Vi hade efter första avsnittet listat ut att det fanns personer i poliskåren som borde vara korrupta, samt att fokuset skulle skiftas från Lydia till Adina. Vilket jag faktiskt gillade. Serien har endast 6 avsnitt och dom lyckades klämma in väldigt mycket och hade jag inte sett den en kompis hade jag nog utan problem plöjt den på en dag.

Det var allt ifrån twisten med Tobias och kanske framför allt hans fru som jag tyckte var det som verkligen höjde serien.

Sen tycker jag att dom fortfarande har lämnat en hel del som jag tycker kan vara intressant att följa i en säsong 2. Så som faktiskt vad som kommer hända med den rödhåriga polisen, Tobias fru som nu tar och sköter hela den svenska prostitutionsbiten och Lucian känns som det finns lite mer att berätta om…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 42 visningar

Gillar

Kommentarer