Bones säsong 10

Jag var orolig över att dom skulle dra ut på Booths fängelse tid, men det gick faktiskt riktigt fort att få ut honom, Problemet där var bara att vi förlorade Sweets som dog i första avsnittet. Vilket var riktigt sorgligt visst har han inte varit med från början, men det går inte att komma ifrån att han är en viktig del av serien.

Dock har det kommit in en ny FBI agent och honom gillar jag verkligen. Jag gillar också att dom inte har försökt ersätta Sweets utan att det snarare känns som en yngre version av Booth som springer efter honom hela tiden.

Serien firade också sitt 200 avsnitt i denna säsongen. Det är det inte många serier som får göra och det säger också en hel del om vilken hög kvalitet denna serieren håller. Avsnittet var också gjort som en gammaldags film vilket också var upplyftande!

Sen blev jag faktiskt lite besviken Booth som började spela igen trotts att allt egentligen var så bra och att han och Bones ska ha ett till barn. Som tur är löste dom sina problem innan barnet kom. Problemet är ju bara att dom fick för sig att flytta, jag som hade problem med att Angie och Hotings skulle ge sig av. Men serien funkar verkligen inte utan Bones och Booth!

#bones #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Gillar också Aubrey, fast det var tråkig med Sweets. Jag gillar säsong 10, men jag var inte alls förtjust i Booths återfall till spelandet men som tur var löste det sig. Den 11:e säsongen hör nog till mina favoriter av hela serien ! 😊
ewelinasbokblogg.blogspot.se