Nya inlägg

  Bokrecension –Outlander - Snö och Aska

  Så har jag tagit mig igenom en till evighetsbok i Outlander serien. Som vanligt hände det mycket i den här boken och jag vill alltid ha läst böckerna innan serien släpper en säsong. Då jag anser att att ha sett serien innan jag läst boken förstör läsupplevelsen men jag tycker inte att ha läst boken förstör serien.

  I den här boken händer det mycket, det går inte att komma ifrån, men det var ju också en tegelsten och jag tror inte att jag hade orkat hålla boken om jag hade läst den och inte lyssnat på den. Inbördeskriget närmar sig med stormsteg och det handlar om att vara försiktig och inte reta upp sina vänner samtidigt har familjen Fraser ett försprång i att dom faktiskt vet vad som kommer att hända och vilka som kommer att vinna.

  Men det var också många tragiska händelser som när Claire blev kidnappad och sedan när hon blev sjuk. Samtidigt så vet man att det är många böcker kvar och vad hade böckerna utan Claire och Jamie. Dock blev jag lite chockad över att Brianna och Roger återvände hem till sin tid. Även om jag alltid känt som att dom kommer återvända hem så har man inte vetat när det skulle ske… så det var kul och förstod jag det hela rätt med att dom flyttat in i Lollybroch?!

  Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

  Gillar