Bokrecension – when he was wicked

Det kändes som att det var dags att ta tag i Bridgerton serien igen, jag har inte så många böcker kvar och jag har nog lite tröttnat på dom om jag ska vara ärlig. Dessutom tycker jag att det är väldigt bra böcker att somna till och skulle man råka missa några minuter så är det inte hela världen heller.

Den här boken handlar om Francesca som är en av systrarna som vi fått höra väldigt lite av i de tidigare böckerna. Vilket gjorde att man faktiskt inte riktigt hade någon koll på hur hon var eller vad man kunde förvänta sig som man har kunnat av de tidigare syskonen.

Det som kanske lite räddade den här boken var att den följde henne efter hennes första äktenskap och hennes tid som änka som hon blev i en väldigt ung ålder. I det ingick också hennes längtan efter en familj och allt det som hon hade förväntat sig att hon skulle få när hon gifte sig första gången.

Boken var okej, men som jag skrev ganska skön att lyssna på när man ska sova och kanske framför allt nu i dess krigstider då man kan behöva något lättsmält att ta till sig. Boken finns på Storytel.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar