Bokrecension – Stormsystern

Den första boken om de sju systrarna som egentligen bara är 6 systrar var bra men jag måste säga att jag tycker att den andra boken var bättre. Kanske för att det var lättare att komma in i en bok där man redan innan kände till karaktären och att den första boken slutade med att man fick följa Allis tankar lite.

Jag tyckte också att det var väldigt intressant med att hon hade norskt ursprung. Men precis som i den första boken så var det förfädernas historia som jag verkligen blev intresserad av. Ibland kan jag tycka att det är jobbigt när bokserier hoppar över till en ny huvudperson men inte här. För efter den första boken så kände jag mig nöjd med Maias historia och eftersom jag var så himla nyfiken på Ali så kändes det istället spännande med en ny person och det är precis så jag känner nu när det är dags att ge sig i kast med den tredje boken.

Framför allt med att det känns som att varje bok hittills ger en hint om att Pa Salt lever även om det känns konstigt så jag vill minst sagt veta mer om honom också!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer