Bokrecension – On the way to the Wedding

Här gjorde jag en liten miss, jag hade nämligen inte förstått att dom hoppat i turordningen utan jag var helt säker på att Gregorys bok skulle komma före Hyacint men så var tydligen inte fallet. Och när jag väl förstod det kändes det fel att backa tillbaka och börja med hennes bok istället. Man vet ju ändå att hon kommer att hitta någon att gifta sig med och leva lycklig i alla sina dagar.

Man vet ju som sagt vad som kommer hända och hur boken kommer sluta så det är resan dit som gör om boken är intressant eller inte. Den här boken överraskade mig faktiskt på många sätt och kan faktiskt vara den mest intressanta som jag läst sedan Lady Whisteldown försvann ur böckerna, jag tyckte nämligen att hon gav en viss karaktär till bokserien och efter så tappade den bort sig lite.

Gregory är kanske inte den yngsta av syskonen men av bröderna är han det och det märks, till viss del på ett charmigt men också naivt sätt i hur han går till väga och agerar. Har man tagit sig igenom alla tidigare Bridgerton böcker så tycker jag självklart att man ska läsa även den här. Men med det sagt så tycker jag inte att man ska börja med den här boken, dom ska läsas i ordning, nu missade jag Hyacints bok, men jag kände ändå till och visste vilka de andra syskonen var, vilket författaren också förväntar sig.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar