Bokrecension – Den saknade systern

Lucinda Riley har verkligen levererat en magisk bokserie om dom 7 systrarna. Jag hade kanske hoppats att jag skulle fått lite mer svar om framför allt Pa Salt, men efter denna boken är jag mer förvirrad än innan. Nu är det dock bekräftat att det ska komma en till bok som hennes son ska skriva färdigt med instruktioner från henne då hon gick bort precis efter att den sakande systern kom ut.

Boken börjar med att dom får en ledtråd från familjensadvokat som skulle leda dom till den saknade systern. Det blev ett uppdrag som alla systrarna som var utspridda över hela världen blev involverad i.

Jag vill absolut inte säga för mycket om boken men det blev väldigt tydligt att det var nya personer som man fick följa som man inte kände vilket gjorde att den här boken stod ut lite från dom andra. Dock tycker jag att den saknades systerns historia och resa var extremt intressant och såklart gick det ganska fort för mig att komma igenom boken. .

Boken är verkligen jättebra men det är ett måste att läst de tidigare för att verkligen förstå den. Men också för att böckerna ska läsas i rätt ordning för verkligen göra dem rättvisa….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar