Bokrecension – Där kräftorna sjunger

Hej vänner, jag ber in ursäkt för frånvaron. Jag ar helt enkelt inte haft ro i kroppen att skriva inlägg även om jag sett på en he de serier det senaste och faktiskt ar byggt upp ett gediget lager av content att kunna använda mig av. Men jag ska försöka ta tag i det nu och börja publicera inlägg om allt jag sett och läst.

Där kräftorna sjunger är en bok som jag verkligen har hört mycket om de senaste åren och känns nästan som en bok som man måste ha läst vid det här laget. Jag kan inte säga att jag hade några speciella förväntningar och böcker som blir så hyllade som denna är ofta inte böcker som jag själv gillar så mycket. Därför blev boken en stor positiv upplevelse för mig. Jag kan tänka mig att den periodvis kan upplevas som långsam men det undviker man om man lyssnar på den med farten 2x0 vilket jag alltid gör för får panik på att de pratar så långsamt annars.

Boken handlar om en ung tjej som från väldigt ung ålder måste lära sig att ta hand om sig själv. Hon är helt ensam i ett samhälle som hellre låtsas som att hon inte finns än att faktiskt ge henne den hjälp och trygghet som ett litet barn behöver. Boken utspelar sig i två olika tidslinjer. En där man får följa Kia under hennes uppväxt och, sedan då hon är ca 25 år och en av stadens mest populära personer hittas död. Sedan får man se hur dessa historier knyts samman…

Bra bok som nästan har blivit lite utav ett måste att ha läst vid det här laget.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer