Nya inlägg

  Bø - Säsong 1

  Jag hittade serien på tv4play som handlar om ett gäng norska raggare. Jag har väldigt delade känslor efter säsong 1, känslorna och skådespelarna var bra. Men jag har svårt för raggarkulturen och hur respektlös den är. Jag vet inte hur många gånger per natt som jag blir väckt på sommaren för att raggarna ser det som sin rättighet att åka runt bland hus och föra oväsen. Om det inte är olagligt så borde det vara det! Så hela raggar kulturen som den återseglar köper jag inte eller man får gärna vara det i skogen där man inte stör andra med sina sönder trimmade och fula bilar.

  Men om man istället går till kärnan i berättelsen så handlar det om en ung kille som får sitt hjärta krossat men vågar inte berätta för någon hur dåligt han mår. Vilket var en intressant och givande story att följa. Hur han mådde så dåligt att han inte orkade jobba, kom för sent och misskötte sig. Eller hur han försökte dränka sina sorger i alkohol och var den som blev för full och sabbade festen. Det var en story som var lättare att relatera till och förstå.

  Säsong 1 handlade mycket om hur dåligt Glen mådde och hur långt han var villig att gå för att vinna tillbaka sin kärlek. Jag hoppas att vi i säsong 2 kanske kan få följa några av de andra karaktärerna mer och även se en Glen som mår lite bättre.

  Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

  Gillar