Below Deck Mediterranean - Säsong 2

Jag är ju lite fast i den här serien nu och framför allt med tanke på att min syrra har tänkt att åka ner och jobba på båt igen. Dock sa hon igår när vi pratade att hon nog är mer sugen på en deckhand position vilket gjorde mig glad för dom känns mindre belägna att starta drama och bryr sig egentligen mest om att sina kollegor ska jobba på ordentligt.

I den här säsongen fick vi följa en besättning på en fantastisk båt i Kroatien och med oss hade vi två ansikten som vi kände igen sedan innan, first Stew Hannah och deckhand Bobby. Men överlag var det faktiskt mer intressanta och härliga personer som jobbade på båten och kanske först och främst är det viktigaste att det faktiskt kändes som att alla jobbade.

Visst tyckte inte Bugsy att Hannah arbetade, men dom kan ha olika ledarstilar och ens chef jobb är att se till att allt arbete blir gjort inte att göra allt själv och jag tror på Hannah när hon säger att hon har administrativa arbetsuppgifter som dom andra inte ser. Jag kan också förstå att det är jobbigt att gå från chef till second stew. Sen hade vi allt kärleksdrama mellan kocken, deckahand och Bosun lite för mycket för min smak men ändå kul att det fortfarande håller. Dessutom verkar det som att Adam (kocken) och Hannah kommer vara med i säsong 3. Det kommer också kaptenen vara som nog var min favoritkaraktär under säsongen!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar